Babka płesznik (Plantago psyllium L.), Łupina babki jajowatej (Plantago ovata L.), Błonnik akacjowy (FIBREGUM™), Wyciąg z owoców Aceroli (Malpighia Puncifolia L.) zawierający 25% naturalnej witaminy C.
Składniki
|
Zawartość w 1 miarce
|
Zawartość w 2 miarkach
|
Nasiona babki płesznik
|
4,30 g
|
8,60 g
|
Łupina babki jajowatej
|
1,10 g
|
2,20 g
|
Błonnik akacjowy (FIBREGUM™)
|
0,48 g
|
0,96 g
|
Wyciąg z owoców Aceroli w tym witamina C
|
120 mg 30 mg (37,5%)*
|
240 mg 60 mg (75%)*
|
* - % RWS Referencyjnej Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych dla osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)