Alldeynn Collagen Bar Baton kolagenowy o smaku kokosowym, 40 g
ALLDEYNN COLLAGEN BAR – kolagenowy baton oblanym aksamitną mleczną czekoladą o smaku kokosa z dodatkiem liofilizowanych malin, który nie tylko zachwyca smakiem, ale również dba o pielęgnację skóry, włosów i paznokci dzięki zawartości Verisol® i biotyny. Verisol® to wysoce oczyszczone peptydy kolagenowe. Produkty z jego zawartością wyróżniają się klinicznie udowodnionym wpływem na urodę od wewnątrz.
Kolagen jest głównym białkiem budującym skórę, w związku z czym zwiększanie jego produkcji w organizmie prowadzi do wzmocnienia głębokich warstw skóry i wypełnienia „zapadniętych” jej fragmentów, a także do zwiększenia sprężystości powierzchni zewnętrznej skóry.
Składniki:
czekolada mleczna 25 % (substancja słodząca: maltitole, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny [z soi], naturalny aromat waniliowy), wiórki kokosowe 24 %, błonnik z korzenia cykorii, serwatka w proszku [z mleka ], verisol® hydrolizat kolagenu wołowego 6,3 %, tłuszcz roślinny kokosowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol, maliny liofilizowane 1,5 %, emulgator: lecytyny [z soi], maltodekstryna, aromaty, kwas hialuronowy 0,04 %, biotyna 0,00004 %
Składniki: |
100 gramów |
40 g (1 porcja) |
Wartość energetyczna |
1779 kJ / 425 kcal |
712 kJ / 170 kcal |
Tłuszcz |
28 g |
11 g |
- w tym nasycone |
21 g |
8,4 g |
Węglowodany |
28 g |
11 g |
- w tym cukry |
12 g |
4,8 g |
- w tym poliole |
10 g |
4,2 g |
Błonnik |
22 g |
8,8 g |
Białko |
9,5 g |
3,8 g |
Sól |
0,2 g |
0,1 g |
VERISOL® hydrolizat kolagenu wołowego |
6300 mg |
2520 mg |
Kwas hialuronowy |
40 mg |
16 mg |
Biotyna |
40 µg |
16 µg |