woda, verisol® hydrolizat kolagenu, kwas: kwas cytrynowy, ekstrakt mandarynki, ekstrakt z krokosza barwierskiego, regulator kwasowości: cytryniany sodu, aromaty, koncentrat soku z czarnej marchwi, substancje słodzące: acesulfam k, sukraloza, niacyna (amid kwasu nikotynowego), kwas pantotenowy (d-pantotenian wapnia), witamina b6 (chlorowodorek pirydoksyny), witamina b12 (cyjanokobalamina)
Wartość odżywcza: | 100 mililitrów | 330 ml (1 porcja) |
Energia |
5,2 kcal |
17 kcal |
Tłuszcz |
<0,2 g |
<0,5 g |
- w tym nasycone |
0 g |
0 g |
Węglowodany |
<0,2 g |
<0,5 g |
- w tym cukry |
0 g |
0 g |
Białko |
0,9 g |
3 g |
Sól |
0 g |
0,1 g |
VERISOL® hydrolizat kolagenu |
1000 mg |
3300 mg |
Niacyna |
1,2 mg |
4 mg |
Kwas pantotenowy |
0,5 mg |
1,5 mg |
Witamina B6 |
0,1 mg / 8%* |
0,3 mg / 21%* |
Witamina B12 |
0,2 µg / 8%* |
0,6 µg / 24%* |
% RWS - % Referencyjnej Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych dla osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)