sproszkowany ekstrakt z owocu bergamotki (Citrus bergamia Risso) standaryzowany na 32% polifenoli BPF (ang. Bergamot-derived Polyphenolic Fraction), ekstrakt z czosnku (Allium sativum L.) standaryzowany na zawartość 10 000 ppm (ang. parts per million) Allicyny, hydroksypropylometyloceluloza, witamina C (kwas L-askorbinowy), substancja przeciwzbrylająca – uwodorniony olej rzepakowy.
Składniki |
1 kapsułka |
2 kapsułki |
sproszkowany ekstrakt z bergamotki, w tym: – polifenole 32% BPF |
500 mg
160 mg
|
1000 mg
320 mg
|
Ekstrakt z czosnku, w tym: – allicyna |
200 mg 2 mg |
400 mg 4 mg |
Witamina C |
50 mg (62,5 % RWS*) |
100 mg (125 % RWS*) |
*RWS – Referencyjna Wartość Spożycia