Owoc róży* 55%, owoc aronii* 15%, owoc borówki wysokiej* 15%, owoc czarnej porzeczki* 15%.
*produkt rolnictwa ekologicznego
Wartość energetyczna 1453 kJ / 345 kcal; Tłuszcz 3,6 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g; Węglowodany 64,1 g; w tym cukry 23,5 g; Błonnik 17,0 g; Białko 5,6 g; Sól 0,0 g; Magnez 186,8 mg (RWS* 50 %); Wapń 598,5 mg (RWS* 75 %); Żelazo 4,9 mg (RWS* 35 %); Potas 1538,4 mg (RWS* 77 %); Mangan 3,7 mg (RWS* 186 %); Miedź 0,4 mg (RWS* 35 %); Witamina A 120 ug (RWS* 15 %); Witamina K 11,3 ug (RWS* 15 %); Witamina C 100 mg (RWS* 125 %).
*Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).