Hydrolizat kolagenu (z ryb), aromaty, L-metionina, L-leucyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, chlorowodorek L-lizyny, L-walina, L-treonina, L-izoleucyna, koncentrat soku z buraka, L-cysteina, substancja słodząca - glikozydy stewiolowe, substancja przeciwzbrylająca - dwutlenek krzemu, kwas L-askorbinowy, L-fenyloalanina, L-histydyna, maltodekstryna, sól, L-tryptofan, koncentrat z soku z czarnej marchwi, selenin sodu.
Składniki: |
W 1 porcji (5 g) |
%RWS* |
Hydrolizat kolagenu rybiego |
1000 mg |
- |
Aminokwasy, w tym: |
3176,05 mg |
- |
Kwas Asparaginowy |
53,19 mg |
- |
Kwas Glutaminowy |
101,46 mg |
- |
Seryna |
32,51 mg |
- |
Glicyna |
212,76 mg |
- |
Histydyna |
75,38 mg |
- |
Arginina |
82,74 mg |
- |
Treonina |
228,11 mg |
- |
Alanina |
103,43 mg |
- |
Prolina |
118,20 mg |
- |
Tyrozyna |
1,97 mg |
- |
Walina |
230,69 mg |
- |
Metionina |
744,85 mg |
- |
Cysteina |
140 mg |
- |
Izoleucyna |
175,84 mg |
- |
Leucyna |
398,64 mg |
- |
Fenyloalanina |
88,19 mg |
- |
Lizyna |
225,49 mg |
- |
Tryptofan |
37,50 mg |
- |
Hydroksylizyna |
20,69 mg |
- |
Hydroksyprolina |
104,41 mg |
- |
Witamina C |
100 mg |
125% |
Selen |
55 μg |
100% |
%RWS - % Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)