Ekstrakt z nadziemnej części koniczyny czerwonej standaryzowany na 8% izoflawonów, ekstrakt z korzenia macy, otoczka kapsułki Vcaps®: hydroksypropylometylo-celuloza, ekstrakt z nasion soi warzywnej standaryzowany na 40% izoflawonów, ekstrakt z szyszek chmielu zwyczaj-nego, BioPerine®- ekstrakt z owoców pieprzu czarnego standaryzowany na 95% piperyny, witamina D (cholekalcyferol), kwas foliowy (kwas pteroilomonoglutaminowy).
BioPerine® jest zastrzeżonym znakiem towarowym firmy SABINSA.
Składniki w porcji dziennej | 2 kapsułki |
Ekstrakt z nadziemnej części koniczyny czerwonej (Trifolium pratense) |
300,00 mg |
- w tym izoflawony |
24,00 mg |
Ekstrakt 4:1 z korzenia macy(Lepidium meyenii) |
200,00 mg |
Ekstrakt z nasion soi warzywnej (Glycine max) |
100,00 mg |
- w tym izoflawony |
40,00 mg |
Ekstrakt 4:1 z szyszek chmielu zwyczajnego (Humulus lupulus) |
100,00 mg |
BioPerine® ekstrakt z owoców pieprzu czarnego (Piper nigrum) |
3,00 mg |
- w tym piperyna |
2,85 mg |
Kwas foliowy |
300,00 µg (150% RWS)* |
Witamina D |
5,00 µg / 200 IU (100% RWS)* |
* Referencyjne Wartości Spożycia