Ekstrakt z nasion soi (Glycine max (Linn.) Merr.), standaryzowany na zawartość 99% fitosteroli, 43–48% beta-sitosterolu; żelatyna wołowa; ekstrakt z czosnku (Allium sativum L.), standaryzowany na zawartość 5% allicyny; ekstrakt z fermentowanego czerwonego ryżu, standaryzowany na zawartość 4% monakoliny K; koenzym Q10 (ubichinon); substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna; substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych; polikosanol z trzciny cukrowej, standaryzowany na zawartość 60% oktakosanolu; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; witamina B12 (cyjanokobalamina); witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny); barwnik: tlenki i wodorotlenki żelaza; pikolinian chromu; kwas foliowy
Składniki:
Zawartość w 1 kapsułce: % RWS*:
Ekstrakt z nasion soi (Glycine max (Linn.) Merr.), w tym: 131,31 mg –
Fitosterole 130 mg –
Ekstrakt z czerwonych drożdży z ryżu, w tym: <75 mg –
Monakolina K <3 mg –
Ekstrakt z czosnku (Allium sativum L.), w tym: 50 mg –
Allicyna 2,5 mg –
Koenzym Q10 30 mg –
Polikosanol z trzciny cukrowej, w tym: 10,1 mg –
Oktakosanol 6 mg –
Witamina B6 1,4 mg 100
Kwas foliowy 200 μg 100
Chrom 40 μg 100
Witamina B12 2,5 μg 100
* Dzienne referencyjne wartości spożycia (dla osób dorosłych);
2,57–2,99 mg monakoliny K