L-arginina; L-cytrulina ; materiał kapsułki – pochodna celulozy; subst. przeciwzbrylająca – kwas stearynowy; sole magnezowe kw. tłuszczowych, krzemionka; wypełniacz – celuloza mikrokrystaliczna.
W procesie produkcji nie wykorzystano: pszenicy, glutenu, soi, kukurydzy, mleka, jajek, ryb, skorupiaków oraz orzechów drzew. Wyprodukowano w zakładzie spełniającym warunki GMP, w którym przetwarza się również inne składniki zawierające te alergeny.
Zawartość składników fizjologicznie czynnych w dziennej porcji: | Zalecana do spożycia dzienna porcja: 2 kapsułki
| % RWS
|
L-Arginina (w wolnej postaci) |
1 000 mg |
† |
L-Citrulina (w wolnej postaci) |
500 mg |
† |
* Procent dziennej wartości odpowiada diecie 2 000 kalorii.
† – Dzienna wartość nie została określona.