Składniki (płyn w ampułce): woda, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; diglicynian magnezu, aro- mat, regulator kwasowości - tlenek magnezu; cholekalcyferol - wit. D; substancje słodzące - acesulfam K, sukraloza; chlorowodorek pirydoksyny - wit. B6.
Składniki (proszek w nakrętce): mikrokapsułkowany szczep Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), substancja przeciwzbrylająca - sole magnezowe kwasów tłuszczowych.
Informacja żywieniowa |
1 ampułka z zawartością nakrętki (25 ml) |
Witamina D |
50 µg (2000 j.m.) (1000%*) |
Witamina B6 |
1,4 mg (100%*) |
Magnez |
100 mg (27%*) |
Lactobacillus rhamnosus GG |
(ATCC 53103) (1x10^9 CFU**) |
*RWS - referencyjne wartości spożycia.
**CFU - jednostki tworzące kolonię.