Hydrolizowany kolagen rybi VERISOL® (ryby), witamina C (kwas L-askorbinowy), ekstrakt z pestek winogron standaryzowany na 95% oligomerycznych proantocyjanidyn (OPC), ekstrakt z ziela skrzypu polnego standaryzowany na 7% krzemionki, cynk (glukonian cynku), aromat naturalny brzoskwiniowy z innymi naturalnymi aromatami, kwas hialuronowy (hialuronian sodu), aromat naturalny bananowy z innymi naturalnymi aromatami, witamina A (beta-karoten), koenzym Q10, witamina E (bursztynian D-alfa tokoferylu), Selenium SeLECT® selen (L-selenometionina), miedź (glukonian miedzi (II)), substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii, biotyna (D-biotyna), witamina B6 (pirydoksalo-5-fosforan).
Składniki w porcji dziennej
|
1 porcja/1 saszetka
|
Hydrolizowany kolagen ze skóry ryb VERISOL®
|
5000 mg
|
Kwas hialuronowy
|
50 mg
|
Koenzym Q10
|
20 mg
|
Witamina C
|
320 mg (400% RWS)*
|
Ekstrakt z pestek winogron (Vitis vinifera)
– w tym oligomeryczne proantocyjanidyny
|
100 mg
95 mg
|
Ekstrakt z ziela skrzypu polnego
(Equisetum arvense)
– w tym krzemionka
|
100 mg
7 mg
|
Biotyna
|
2500 µg (5000% RWS)*
|
Cynk
|
10 mg (100% RWS)*
|
Beta-karoten
– w tym witamina A
|
2,4 mg
400 µg (50% RWS)*
|
Witamina E
|
12 mg (100% RWS)*
|
Witamina B6
|
1,4 mg (100% RWS)*
|
Miedź
|
1 mg (100% RWS)*
|
Selen
|
55 µg (100% RWS)*
|
* %RWS - % Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)
Masa netto: 117 g (20 saszetek)