Właściwości
PIERZGA 48 kapsułek GAL
Pierzga, nazywana chlebkiem pszczelim, to naturalny produkt wytwarzany przez pszczoły. W skład suplementu wchodzi pyłek kwiatowy, miód oraz mleczko pszczele. Dzięki temu, że zawiera w swoim składzie określone witaminy i enzymy, wspiera prawidłowe działanie układu odpornościowego. Posiada również właściwości antyoksydacyjne, dzięki czemu stanowi ochronę przed działaniem wolnych rodników. Pomaga w utrzymaniu prawidłowej pracy serca oraz jednocześnie pomaga w utrzymaniu zrównoważonego poziomu cholesterolu i lipidów w organizmie. Tak wszechstronne działanie pierzgi pomaga zachować witalność organizmu.
Zalecane spożycie
3 razy dziennie po 2 kapsułki przed posiłkiem.
Po 2-3 miesiącach przyjmowania wskazane jest zrobienie 2-tygodniowej przerwy w stosowaniu produktu.
Ważne
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
Składniki
Pierzga pszczela, błonnik jabłkowy, otoczka kapsułki (żelatyna pochodzenia zwierzęcego).
2 kapsułki zawierają:
pierzga 500 mg, błonnik jabłkowy 500 mg.
6 kapsułek zawiera:
pierzga 1500 mg, błonnik jabłkowy 1500 mg.
Producent
S.P.R.P. GAL L.P.M.Ł. Marek s.j.,
ul. Krótka 4,
61-012 Poznań.
Ważne informacje dotyczące suplementu:
Nie należy przekraczać dziennej zalecanej porcji do spożycia.
Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia są ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.