Peptydy kolagenowe VERISOL® B; kwas: kwas jabłkowy; sproszkowany sok z czerwonego buraka substancja zagęszczająca: guma guar; naturalny aromat czarnej porzeczki; kwas L-askorbinowy; maltodekstryna; substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii, ekstrakt z owocnika maczużnika chińskiego (Cordyceps sinensis); glukonian cynku; ekstrakt z korzeni i liści żeń-szenia właściwego (Panax ginseng); amid kwasu nikotynowego; D-biotyna; siarczan żelaza (II); jodek potasu; glukonian manganu; ryboflawina; octan retinylu; glukonian miedzi (II); selenian (IV) sodu; cholekalcyferol; metylokobalamina.
Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień, owies, orkisz), jajka, soję, mleko, łubin i ich produkty pochodne.
Zawiera substancję słodzącą.
Składniki |
1 porcja (5 g) |
%RWS* |
Peptydy kolagenowe VERISOL®B |
2500 mg |
- |
Ekstrakt z owocnika maczużnika chińskiego |
50 mg |
- |
Ekstrakt z korzeni i liści żeń-szenia właściwego |
24,5 mg |
- |
Witamina A |
400 μg |
50% |
Witamina D |
5 μg |
100% |
Ryboflawina |
4,2 mg |
300% |
Niacyna |
16 mg |
100% |
Witamina B12 |
5 μg |
200% |
Biotyna |
150 μg |
300% |
Witamina C |
80 mg |
100% |
Żelazo |
3,5 mg |
25% |
Cynk |
5 mg |
50% |
Miedź |
0,5 mg |
50% |
Mangan |
1 mg |
50% |
Jod |
75 μg |
50% |
Selen |
13 μg |
24% |
* %RWS - % Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)
Masa netto: 150 g
Opakowanie zawiera 30 porcji (30 x 5 g)