fruktooligosacharydy, inulina, askorbinian wapnia (witamina C),Lactobacillus acidophilus CUL 60, Lactobacillusacidophilus CUL 21, Bifidobacterium animalis subsp. lactis CUL 34, Bifidobacterium bifidum CUL 20.
Składnik aktywny
|
1 miarka = 1 g
|
%RWS
|
Lactobacillus acidophilus CUL 60
|
0,5x109CFU*
|
-
|
Lactobacillus acidophilus CUL 21
|
0,5x109CFU*
|
-
|
Bifidobacterium animalis subsp. lactis CUL 34
|
0,5x109CFU*
|
-
|
Bifidobacterium bifidum CUL 20
|
0,5x109CFU*
|
-
|
Witamina C
|
50 mg
|
62,5%
|
Fruktooligosacharydy
|
410 mg
|
-
|
Inuina
|
425 mg
|
-
|
*CFU – colony forming unit (jednostka tworząca kolonię bakterii). RWS – Referencyjna Wartość Spożycia.