Koenzym Q10 (ubichinon), kolagen rybi typu I i III, ekstrakt z pestek winogron (Vitis vinifera) standaryzowany na zawartość min. 95% OPC, kwas hialuronowy, pikolinian cynku (cynk) ekstrakt ze skórki granatu (Punica granatum) standaryzowany na zawartości min. 40% kwasu elagowego, octan DL-α-tokoferylu (witamina E), nośnik: sól sodowa oktenylobursztynianu skrobiowego
Skład kapsułki: celuloza roślinna
Składnik aktywny |
1 kapsułka |
%RWS* |
Koenzym Q10 |
100 mg |
- |
Kolagen typu I i III |
60 mg |
- |
Pestki winogron - ekstrakt w tym OPC (95%) |
60 mg 57 mg |
- - |
Kwas hialuronowy |
50 mg |
- |
Pikolinian cynku w tym cynk (20%) |
50 mg 10 mg |
- 100% |
Witamina E (octan DL-α-tokoferylu) |
12 mg |
100% |
Granat - ekstrakt w tym kwas elagowy (40%) |
20 mg 8 mg |
- - |
% RWS - % Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych dla osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)