hydroksypropylometyloceluloza, ekstrakt z pąków kwiatowych i kwiatu perełkowca japońskiego (Styphnolobium japonicum (L.) Schott) standaryzowany na 98% kwercetyny DER 15:1, ekstrakt ze skórki czerwonych winogron (Vitis vinifera L) standaryzowany na 50% oligomerycznych proantocyjanidyn (OPC) DER 100:1, ekstrakt z owoców ananasa jadalnego (Ananas comosus (L.) Merr.) zawierający 2500 GDU/g bromelainy DER 150:1, ekstrakt z korzenia rdestowca japońskiego (Fallopia japonica (Houtt.) Ronse Decr.) standaryzowany na 98% trans resweratrolu DER 150-200:1, mąka ryżowa, suchy ekstrakt z ziela brokułu (Brassica oleracea L var. italica Plenck) standaryzowany na 0,4% sulforafanu DER 20:1, ubichinon (koenzym Q10), suchy ekstrakt z nasion kakaowca właściwego (Theobroma cacao L.) standaryzowany na 10% teobrominy DER 20:1, L-tauryna, amid kwasu nikotynowego (niacyna), sól disodowa chinonu pirolochinoliny (PQQ), pirydoksalo-5-fosforan (witamina B6), substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, ekstrakt z owoców pieprzu czarnego (Piper nigrum L.) standaryzowany na 95% piperyny DER 30:1.
Składniki: |
W 3 kapsułkach |
RWS* |
Ekstrakt z ananasa jadalnego, w tym |
200 mg |
|
bromelaina |
500 GDU** |
|
Ekstrakt z perełkowca japońskiego, w tym |
210 mg |
|
kwercetyna |
205 mg |
|
Ekstrakt z czerwonych winogron, w tym |
210 mg |
|
OPC (oligoproantocyjanidyny) |
105 mg |
|
Ekstrakt z rdestowca japońskiego, w tym |
200 mg |
|
trans-resweratrol |
196 mg |
|
Ekstrakt z brokułu, w tym |
125 mg |
|
sulforafan |
0,5 mg |
|
Ekstrakt z kakaowca, w tym |
100 mg |
|
teobromina |
10 mg |
|
Ekstrakt z pieprzu czarnego, w tym |
2,1 mg |
|
piperyna |
2 mg |
|
Koenzym Q10 (ubichinon) |
100 mg |
|
L-tauryna |
59,2 mg |
|
Niacyna |
25 mg |
156% |
Sól disodowa chinonu pirolochinoliny (PQQ) |
20 mg |
|
Witamina B6 (pirydoksalo-5-fosforan) |
5 mg |
357% |
%RWS - % Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych) 8400 kJ / 2000 kcal
**GDU (Gelatin Digesting Units) – jednostki aktywności proteolitycznej