Witamina E (mieszane tokoferole); nośnik – ekologiczna oliwa z oliwek; kapsułka – żelatyna wołowa; subst. rozpuszczająca: gliceryna roślinna, woda. Uwaga: zawiera składniki z przetwórstwa soi.
W procesie produkcji nie użyto alergenów i składników: drożdży, pszenicy, glutenu, mleka, jajek, ryb, skorupiaków. Wyprodukowano w zakładzie stosującym zasady dobrej praktyki wytwarzania (GMP), w którym przetwarza się składniki innych preparatów zawierające te alergeny.
Zawartość składników fizjologicznie czynnych w dziennej porcji: | Zalecana do spożycia dzienna porcja: 1 kapsułka
| %RWS
|
Witamina E (niezestryfikowany D-alfa tokoferol oraz mieszanka tokoferoli: D-beta, D-delta oraz D-gamma) |
134 mg / 200 IU |
1116% |
RWS – Referencyjna wartość spożycia (dzienna)
† – RWS nie zostało określone
BEZ CUKRU BEZ DODATKU JAJ BEZ GLUTENU BEZ GMO BEZ KUKURYDZY BEZ MLEKA BEZ ORZECHÓW