Bakterie z rodzaju Lactobacillus: acidophilus, casei, rhamnosus, salivarius; bakterie z rodzaju Streptococcus thermophilus; bakterie z rodzaju Bifidobacterium: bifidum, longum, lactis); kapsułka: celuloza; fruktooligosacharydy: inulina (FOS); przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; subst. przeciwzbrylahjące: sole magnezowe kwasów tłuszczowych, krzemionka.
Składniki |
1 kapsułka |
RWS |
3 kapsułki |
RWS |
Drobnoustroje z rodzaju Lactobacillus: Lactobacillus acidophilus (La-14) Lactobacillus casei (Lc-11) Lactobacillus rhamnosus (Lr-32) Lactobacillus salivarius (Ls-33) |
1,2 mld CFU 0,6 mld CFU 0,6 mld CFU 0,6 mld CFU |
<> |
3,6 mld CFU 1,2 mld CFU 1,2 mld CFU 1,2 mld CFU |
<> |
Drobnoustroje z rodzaju Streptococcus: Streptococcus thermophilus (St-21) |
0,4 mld CFU |
<> |
1,2 mld CFU |
<> |
Drobnoustroje z rodzaju Bifidobacterium: Bifidobacterium bifidum (Bb-02) Bifidobacterium longum (Bl-05) Bifidobacterium lactis (Bl-04) |
0,2 mld CFU 0,2 mld CFU 0,2 mld CFU |
<> |
0,6 mld CFU 0,6 mld CFU 0,6 mld CFU |
<> |
FOS (Fruktooligosacharydy) |
60 mg |
<> |
180 mg |
<> |
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia