hydrolizat kolagenu wołowego, hydrolizat kolagenu rybiego, niezdenaturowana membrana jaja kurzego, kolagen drobiowy natywny
Wartość odżywcza |
na 100 g |
na porcję 10 g |
% RWS* |
Wartość energetyczna: |
1616kJ/ 386kcal |
162kJ/39kcal |
|
Tłuszcz, w tym; |
0,2 g |
0,02 g |
|
-kwasy tłuszczowe nasycone: |
0 g |
0 g |
|
Węglowodany, w tym: |
0 g |
0 g |
|
-cukry: |
0 g |
0 g |
|
Błonnik: |
0,0 g |
0,00 g |
|
Białko: |
96,0 g |
9,6 g |
18% |
Sól: |
1,0 g |
0,1 g |
|
%RWS - % Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych) 8400 kJ / 2000 kcal